Make-up Artist Bogdana Bololoi

Machiaj Bodypainting

Body painting-ul, la fel ca face paintig-ul fac parte din categoria machiajelor de efecte speciale, si anume machiaj 2D.Atunci cand vine vorba de pictura corpului, a fetei trebuie sa folosim materiale non toxice. Pensulele pe care le vom folosi pentru body painting sau face painting sunt speciale, altfel decat cele pentru machiaj. Body painting-ul se realizeaza cu mai mare usurinta si are un finish mult mai natural si fin daca este realizat cu aerograful.


Pictura corpului, deseori folosit termenul de body painting, este o forma de arta a corpului, considerata de unii ca fiind cea mai veche forma de arta. Spre deosebire de tatuaje, body painting-ul este temporar, pictura pe pielea umana ce dureaza doar cateva ore, sau cel mult cateva saptamani(de exemplu, Mehndi sau "henna tattoo").


Face painting sau pictura pe fata se realizeaza cu cosmetice speciale pe baza de apa; oamenii ar trebui inainte sa le fie aplicate produsele pe fata, sa intrebe ce ingredienti contin acestea. Acrilicele si tempera nu se folosesc pe piele, de asemenea marker-ele si creioanele colorate rezistente la apa. Aceste produse care nu sunt recomandate sa fie folosite pe piele pot provoca atat discomfort cat si reactii alergice severe.


Pictura pe piele, corp sau fata, se folosea din cele mai vechi timpuri la vanatoare, motive religioase si in scopuri militare (cum ar fi camuflajul si pentru a indica din ce unitate militara facea parte). A reintrat in uz in timpul miscarii hippie de la sfarsitul anilor 60, cand era la moda ca tinerele sa-si picteze flori sau semnul pacii pe obraji.

Face Painting J.W. Black Label Face Painting J.W. Black Label Party Machiaj Body painting Club Bellagio
Machiaj Body Painting Bellagio Machiaj Body Painting Body Painting
Machiaj Club Bellagio Body Painting Club Bellagio Club Bellagio Body Painting
Club Bellagio Party Body Painting Party Club Bellagio Body painting Tiger
Body painting Machiaj Body painting Body painting Gibas
Face painting Bodypainting Ciroc Event Machiaj Bodypainting  Ciroc Vodka
Machiaj Machiaj Club Machiaj Bodypainting Queen of Hearts
Bodypainting Queen of Hearts Bodypainting Poppey Bodypainting Zentiva
Bodypainting Zentiva Bodypainting BIZ Bodypainting Bamboo

Body painting-ul, la fel ca face paintig-ul fac parte din categoria machiajelor de efecte speciale, si anume machiaj 2D.Atunci cand vine vorba de pictura corpului, a fetei trebuie sa folosim materiale non toxice. Pensulele pe care le vom folosi pentru body painting sau face painting sunt speciale, altfel decat cele pentru machiaj. Body painting-ul se realizeaza cu mai mare usurinta si are un finish mult mai natural si fin daca este realizat cu aerograful.Machiaj Mireasa

|

Machiaj Corector

|

Machiaj Beauty

|

Machiaj Fashion

|

Efecte Speciale

|

BodyPainting

DESCOPERA - Director WEB inFashion - discount online store CB Media Femina