Make-up Artist Bogdana Bololoi

Machiaj Corector

Machiajul corector trebuie facut exact pe fizionaomia fetei. Nu putem face doua machiaje corectoare sa arate la fel pe doua persoane diferite. Da, putem avea doua machiaje care sa semene, prin culori, texturi, tehnica de aplicare, dar doar atat.


Ochiul uman percepe cu placere formele bine definite(cercul, patratul).


De exemplu, o fata rotunda se corecteaza prin pozitie (aici intervine fotograful), coafura (treaba hair stilistului) si prin machiaj folosind umbrele, adica contrastul de clar obscur. Acesta da volum si adancime pe o scara de la 0 la maxim.


In procesul de “corectare” al trasaturilor, make-up artistul trebuie sa tina cont de intreaga fata, pentru ca micile corectii vor fi inevitabil influentate de alte zone ale fetei. Orice mica schimbare poate altera fzionomia. Forma fetei este elementul determinant in realizarea machiajului.


Nu trebuie corectate chiar toate imperfectiunile, deoarece unele evidentiaza personalitatea.In general frumusetile legendare se disting prin defecte- nas mare, gura prea carnoasa, sprancene prea groase.

Machiaj Before/ After Machiaj Makeover Machiaj corector
Machiaj inainte/dupa Machiaj inainte/dupa1 Machiaj Before/ After 1

Machiajul corector trebuie facut exact pe fizionaomia fetei. Nu putem face doua machiaje corectoare sa arate la fel pe doua persoane diferite. Da, putem avea doua machiaje care sa semene, prin culori, texturi, tehnica de aplicare, dar doar atat.Machiaj Mireasa

|

Machiaj Corector

|

Machiaj Beauty

|

Machiaj Fashion

|

Efecte Speciale

|

BodyPainting

DESCOPERA - Director WEB inFashion - discount online store CB Media Femina