Make-up Artist Bogdana Bololoi

Machiaj Efecte Speciale

Machiajul de efecte speciale reprezinta un machiaj care nu este de infrumusetare, este o simulare a realitaii, simulare de boala, trauma, etc. In acesta categorie avem doua tipuri de machiaje: 2D si 3D.Machiajul 2D reprezinta pictura pe fata. Machiajul 3D inseamna rani, vanatai, taieturi, dinti stricati, imbatranire; inseamna proteze dentare si mulaje.


Efectele speciale de obicei se folosesc in TV sau teatru. Aici trebuie atentia marita pentru ca ne trebuie materiale speciale cum ar fi latexul, sangele fals, acetona pura, alcoolul izopropilic si multe altele! Deoarece materialele de efecutare a machiajului sunt speciale trebuie sa folosim si demachianti speciali.Trebuie marita atentia pentru ca unii dintre ei nu se folosesc in jurul ochilor, altii nu demachiaza adezivii acrilici siliconici si exista altii exclusivi pentru demachierea protezelor.


La realizarea unui machiaj de efecte speciale deosebit sunt necesare ore intregi de munca. Inainte de toate se stabileste ce tip de machiaj de efecte speciale trebuie realizat, daca este vorba de un machiaj de caracter/transformational, de imbatranire(pentru film sau pentru teatru), daca trebuie transformat intr-un personaj abstract sau in alt om(aici intervin protezele pentru nas, pungile de sub ochi etc). Apoi se studiaza fizionomia persoanei in cauza, se face o corelare intre trasaturile fetei si personalitate, caracterul respectivului. Efectuati acesti pasi, se trece in sfarsit la realizarea machiajului de efecte speciale.

Machiaj 3D maimuta Machiaj imbatranire latex Machiaj imbatranire pictura
Machiaj imbatranire pictura frontal Machiaj arsura 1 Machiaj arsura2
Machiaj septicemie Machiaj vanataie Machiaj taietura
Machiaj cadaveric

Machiajul de efecte speciale reprezinta un machiaj care nu este de infrumusetare, este o simulare a realitaii, simulare de boala, trauma, etc. In acesta categorie avem doua tipuri de machiaje: 2D si 3D.Machiajul 2D reprezinta pictura pe fata. Machiajul 3D inseamna rani, vanatai, taieturi, dinti stricati, imbatranire; inseamna proteze dentare si mulaje.Machiaj Mireasa

|

Machiaj Corector

|

Machiaj Beauty

|

Machiaj Fashion

|

Efecte Speciale

|

BodyPainting

DESCOPERA - Director WEB inFashion - discount online store CB Media Femina