Make-up Artist Bogdana Bololoi

Machiaj Mireasa

Machiajul,in general,fie pentru mirese, fie un machiaj de zi sau de seara, se realizeaza pe baza acelorasi produse: un primer (o baza hidratanta, in cel mai fericit caz cu efect matifiant), anticearcan, fond de ten, pudra, fard de obraz, fard de pleoape, dermatograf contur ochi, khol, tus, mascara, dermatograf contur sprancene, dermatograf contur buze, ruj, lip gloss,spray fixator, gene false. Diferenta este ca toate acestea se folosesc intr-o anumita masura, ordine si intensitate, atunci cand vine vorba de culori.


Miresele ar trebui sa tina cont de sfaturile profesionistilor! Machiajul trebuie sa se asorteze din punct de vedere cromatic si ca stil cu buchetul , accesoriile, rochia, coafura. De aceea, toate discutiile intre mireasa si stilisti(make-up artist, hair stilist) ar trebui sa aiba loc inainte de ziua nuntii. De obicei se stabileste o zi pentru machiajul de proba cu o saptamana inainte, cand se pun la punct toate aceste detalii. Tot cu o saptamana inainte ar trebui sa va faceti programare la cosmetica pentru eventualele tratamente care ati dori sa le faceti sau la pensat.


Un machiaj dureaza in jur de o ora, o ora si jumatate. Sa nu uitam ca trebuie sa se tina cont si de faptul ca machiajul trebuie sa se vada bine nu numai in realitate , ci si in poze. De aceea in realitate va fi mai strident decat in poze. Blitul aparatului de fotografiat mananca mult din culoare. Daca mireasa vrea ca machiajul sa fie foarte natural, in poze abia se va vedea! Nu trebuie folosite culori sidefate, ci cel mult perlate, de preferat sunt cele mate.Daca se foloseste prea mult sidef , riscul este ca in poze fata sa para ca de ceara, transpirata sau sa se creeze senzatia de sebum, la fel si pe camera de filmat.

Galerie machiaj mireasa

Machiaj pentru cununia civila plan intreg Machiaj natural de mireasa Machiaj  de mireasa
Machiaj Mireasa semiprofil Machiaj mireasa"cat eye"
Machiaj mireasa "cat eye" 1 Machiaj de seara Machiaj natural mireasa
Machiaj miresa Machiaj mireasa plan frontal Machiaj mireasa plan frontal privire coborata
Machiaj de mireasa in nuante de pruna Machiaj mireasa accente mov Machiaj mireasa buze rosii
Machiaj de mireasa ruj rosu Machiaj de mireasa pentru cununia civila Machiaj domnisoara de onoare
Machiaj mireasa glossy Machiaj mireasa cununia civila Machiaj mireasa
Machiaj mireasa Machiaj mireasa Machiaj mireasa
Machiaj mireasa Machiaj profesional  mireasa Machiaj cununie civila
Machiaj mireasa Machiaj cununie civila Machiaj cununie civila
Machiaj profesional Machiaj mireasa Machiaj mireasa
Machiaj profesional Bogdana Bololoi Machiaj profesional Machiaj domnisoara de onoare
Machiaj de seara Machiaj cununie civila Machiaj nasa
Machiaj mireasa Machiaj profesional Machiaj mireasa
Machiaj mireasa Machiaj de mireasa

Machiajul,in general,fie pentru mirese, fie un machiaj de zi sau de seara, se realizeaza pe baza acelorasi produse: un primer (o baza hidratanta, in cel mai fericit caz cu efect matifiant), anticearcan, fond de ten, pudra, fard de obraz, fard de pleoape, dermatograf contur ochi, khol, tus, mascara, dermatograf contur sprancene, dermatograf contur buze, ruj, lip gloss,spray fixator, gene false. Diferenta este ca toate acestea se folosesc intr-o anumita masura, ordine si intensitate, atunci cand vine vorba de culori.Machiaj Mireasa

|

Machiaj Corector

|

Machiaj Beauty

|

Machiaj Fashion

|

Efecte Speciale

|

BodyPainting

DESCOPERA - Director WEB inFashion - discount online store CB Media Femina